Contact met Marc?

Marc is specialist op het gebied van

  • online- en offline marketing
  • copywriting
  • employer branding
  • SEO en conversieoptimalisatie
  • strategische marketing
  • e-commerceMW

Hij handelt doelgericht en doordacht. Met enorm veel inzicht in motivatiepsychologie en een taalvaardigheid die leidt tot indrukwekkende resultaten.

Bel Marc op 0489208110

of mail naar [email protected]

“Betrouwbare partner voor al je SEO, SEA en content-wensen!”

Bert GeensBert Geens, Vapor Shop

“Geweldige service provider”

Christian LeysenChristian Leysen, Ahlers

“Voordat we X8 Agency leerden kennen gaven we evenveel uit aan online marketing om studenten te werven voor onze uitstekende Executive MBA opleiding. We hadden sterk de indruk dat de externe partij met wie we toen werkten maar wat aanmodderde. In ieder geval wisten we helaas wel zeker dat we geen enkel jaar alle beschikbare plaatsen uitverkocht kregen. Dankzij Marc’s aanpak verkopen we jaar na jaar alle beschikbare plekken in deze nochtans best prijzige studierichting. Als ik uit een meeting met hem kom, heb ik echt het gevoel dat hij net zo goed deel uitmaakt van ons team als mijn collega’s binnen het bedrijf. Hij realiseert verbluffende en meetbare resultaten voor ons, jaar na jaar. Dat kan en zal hij ook voor u doen.”

PeterPeter Rafferty, PROGRAMMADIRECTEUR EMBA, Antwerp Management School

“We zaten met een verouderde website en een te hoog niveau aan lege kantoorruimte in ons gebouw. Minder dan 6 maanden na de ingebruikname van de nieuwe website is onze leegstand heel sterk verminderd en voelen we een hernieuwd vertrouwen van onze leden en andere stakeholders, in onze meer dan 100 jaar oude instelling. Kortom, Marc van X8 Agency is zeer resultaatgericht en heeft een echt zeer efficiënte aanpak.”

ZivZiv Knoll, BESTUURDER, Diamantbeurs van Antwerpen

“Voordat we Marc van X8 Agency kenden wisten we eigenlijk enkel en alleen hoeveel online marketing ons kostte. Maar we hadden geen idee of het ook iets opbracht. Marc spreek echt de taal van de ondernemer. Zeer resultaatgericht. Zeer effectief. Hij beseft als geen ander dat je als bedrijf in marketing investeert om er een positieve return on investment uit te krijgen. Bovendien is hij altijd snel om te reageren. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben van onze samenwerking. Bijgevolg zou ik iedereen die gefrustreerd is met de prestaties van zijn (online) marketing ten zeerste aanbevelen een gesprek met marc te hebben.”

RalphRalph Pais, CEO, Claim IT

“In het verleden had ik al vaak met zogenaamde SEO specialisten gesproken en zelfs gewerkt. Maar meestal waren dit mensen die op zeer korte termijn wel wisten te scoren om daarna de site gepenaliseerd zien worden omdat ze regels van Google hadden overtreden met allerlei trucjes. En bij copywriters had ik nooit echt het gevoel dat ze perfect konden verwoorden wat de klant wil overbrengen. Marc doet deze beide zaken, SEO en copywriting, als geen ander. Hij is bovendien één van de meest recht-door-zee partijen waar ik al mee gewerkt heb. Marc is mijn go-to adres voor copywriting en SEO. Dat zou die ook voor u moeten zijn.”

KeesKees van Loon, Nilmedia

“Marc van X8 Agency is een zeer bekwame professional in verschillende sales boosting oplossingen. Daarnaast is hij een virtuoos in digitale marketing, veel beter dan de meeste digital natives.
In de projecten waar we samen aan hebben gewerkt, hebben zijn ruime ervaring, zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en digitale vaardigheden het verschil gemaakt.
Werken met Marc is als rijden met een V12 op kerosine.
Een echte aanrader!”

ErikErik Saelens, CEO, Brandhome