Merged Marketing ™

divide

logo enkel X blauw 1

House of Merged Marketing ™

Merged Marketing ™ combineert know-how uit traditionele marketing, expertise op het digitale vlak en sales ervaring

Merged Marketing ™ is geen gimmick, noch een term die we ongefundeerd hanteren. De consument, uw doelgroep, is niet enkel bereikbaar via hetzij traditionele media, hetzij digitale media. Uw doelgroep beweegt zich vlot en spontaan, als het ware als een nomade, tussen deze 2 werelden. Wat hem of haar betreft zijn dit trouwens geen 2 werelden, maar verschillende touchpoints. Touchpoints waar u de kans heeft de aandacht van uw doelgroep te bekomen en deze om te zetten in belangstelling, interesse en verlangen in uw producten, diensten of merk(en).

X8 staat tegelijk ook voor de combinatie van de betrokkenheid en passie van echte ondernemers + de know-how, kennis en inzichten van een grote agency. Toegang tot uitmuntende kennis, zonder enig verlies van inzet en ondernemersengagement. Zeg eerlijk, waar vindt u dat nog?

Missie en visie

Enkel uw belang als klant staat voorop. U krijgt bovendien geen oplossingen aangereikt die op korte termijn lijken te werken, om later nadelig te blijken. Tegelijk beseffen we als ondernemers even goed als u dat cashflow de bloedstroom van uw bedrijf is. Dus gaan we ook geen oplossingen voorleggen die “…. enkel op lange termijn zullen opbrengen, maar u moet geduld hebben.”

merged marketing triangle

Hoe is X8 anders dan anderen?

“Don’t just talk the talk, but walk the walk”
We schrijven zelf in een blogpost dat je als merk niet moet communiceren dat je BETER bent dan andere merken, maar wel ANDERS. Hoe zijn wij anders?
  1. The no bullshit zone: geen wollige praatjes, maar zeer heldere taal die to the point is en streeft naar extra rendement voor u.
  2. Geen puur cosmetisch/oppervlakkige oplossingen. We vertrekken vanuit uw bedrijfscultuur, -eigenheid en -identiteit aan de ene kant en we onderzoeken de drijfveren (rationeel en emotioneel) van uw doelgroep. Precies in de overlapping van die 2 gebieden ligt het communicatiepotentieel.
  3. Dat vullen we dan creatief en effectief (= resultaatgericht) in.
  4. We houden altijd een duidelijk doel voor ogen; m.a.w. stop met surfen en contacteer ons nu.
logo enkel X blauw 1
divide

Ons Werk

ENKELE VOORBEELDEN VAN RECENT WERK.

divide
Our Work
logo enkel X wit

Ready to Talk?

U HEEFT EEN PROJECT WAAR WE U MEE KUNNEN HELPEN?

Contacteer Ons