Online marketing

Effectieve online marketing aanpak voor kleine tot middelgrote bedrijven

In tegenstelling tot sommige grote digitale marketingbureaus, gebruiken we geen bombastische woorden. Geen wollige taal met als enig doel u onder de indruk te brengen. We weten met wie we willen samenwerken; menselijke bedrijven die graag recht voor de raap op hun doel afgaan.

X8 Agency werd opgericht met de overtuiging dat zakendoen op mensenmaat ook machtig kan zijn. Dat het nemen van kleine, consequente stappen leidt tot succes. Het geheim achter onze online marketing magie is helemaal niet mysterieus. In feite, zijn we er net trots op dat we naast data-gedreven vooral mensgerichte marketeers zijn. In ons werk en onze prestaties gedragen we ons als een echt verlengstuk van uw eigen bedrijf.

We leren uw bedrijf kennen, verwerven ook – en vooral – inzichten in de de drijfveren en psychologie die het gedrag van uw doelgroep bepalen. En dat is hoe we ongelooflijke resultaten voor u behalen. Wij zien onszelf als meer dan alleen een bureau voor online marketing. Onze missie is u te ondersteunen. En we zijn gefocust op het succes van uw bedrijf.

online marketing
Waarom ons kiezen als uw online marketing bureau?

Want wij helpen bedrijven naar grote successen.

Hoe doen we dit? Door de unieke combinatie van de 2 kanten die van tel zijn in online marketing:

  1. Alle communicatie, alle boodschappen die we creëren vertrekken vanuit de wensen en noden, de verlangens en dromen van uw doelgroep. Het zou kunnen dat u nu reeds een zeer mooie website heeft bijvoorbeeld. Maar de echte vraag is, haalt die mooie website ook mooie omzetten voor u binnen? Zo ja, prima. Zo niet – en dat is voor meer dan 90% van de bedrijven zo – dan kunnen wij u zeker helpen. Door uw boodschap scherper te stellen. Door in al uw uitingen, zo ook op uw website, rechtstreeks het bewustzijn maar ook het onderbewustzijn van uw doelgroep te prikkelen. Door mensen die in contact komen met uw online marketing zin te geven klant bij u te worden!
  2. Door tegelijk onze ondertussen meer dan 19 jaar ervaring in de technieken van de online marketing ten dienste van uw doelen te stellen. Zo zijn we bijvoorbeeld waarschijnlijk het online marketing bureau in de Benelux die al het langst werkt met Google Ads. Sinds april 2003 om zeer precies te zijn.

Lees mee wat we zeer concreet voor u kunnen doen.

Online marketing via sociale media

Facebook en Instagram reclame kennen (bijna) geen geheimen meer voor ons. Omdat we hiermee al jaren resultaten boeken voor een aantal klanten. Hoe boeken we die successen? Door de vertaalslag te maken van de fundamentele regels van marketing en sales naar online marketing toe. Door het Facebook algoritme door en door te kennen, omdat we al zo veel experimenten hebben mogen uitvoeren binnen die voor sommigen moeilijk te doorgronden omgeving.

Door ondertussen al campagnes opgezet en begeleid te hebben met een budget van meer dan 2,3 miljoen euro. Allemaal persoonlijk opgevolgd en er lessen uit getrokken. U geniet, net als elk bedrijf dat we inzake online marketing ondersteunen, dus van de learnings uit die hoge investeringen.

online marketing via facebook

Online marketing via Google Ads

Google Ads gebruiken we al sinds enkele weken na het ontstaan ervan in de Benelux (1 maart 2003). Al die jaren leren we steeds bij. Hoe we nog beter, nog doelgerichter, de ondernemers die klant bij ons zijn kunnen helpen om nog rendabeler hun klanten te bereiken, te overtuigen en te verleiden bij hen te kopen.
Doelgroepen, zoekvolumes, zoektermen, tekstadvertenties, online marketing banners, videoreclame op YouTube…. we doen het allemaal voor u.

Afhankelijk van uw noden en wensen zoeken wij welk van die subkanalen van Google het meeste rendement voor u zullen kunnen opleveren.
Want dat is een enorm voordeel van online marketing: de mogelijkheid om enerzijds flexibel te testen en anderzijds goed het rendement ervan te kunnen meten.

Andere online marketing kanalen

Uiteraard zetten we, voor die bedrijven voor wie dit nuttig is, ook graag in op SEO (zoekmachineoptimalisatie die er naar streeft u op een hogere positie te laten verschijnen in de Google zoekresultaten), LinkedIn reclame, e-mail marketing enz…

Niets is uitgesloten als we er van overtuigd zijn dat het rendement voor u kan opbrengen. We zijn niet gebonden aan een welbepaalde online marketing kanaal, krijgen van geen enkel kanaal commissies of vergoedingen en adviseren dus u als klant-ondernemer enkel en alleen in uw belang!

Contacteer ons gerust voor een goed gesprek op maat van uw opportuniteiten.