Missie en visie

HET GAAT OM UW RESULTATEN

Enkel uw belang als klant staat voorop. U krijgt bovendien geen oplossingen aangereikt die op korte termijn lijken te werken, om later nadelig te blijken. Tegelijk beseffen we als ondernemers dat cashflow de bloedstroom van uw bedrijf is. We werken dus snel, efficiënt en rendabel voor u.

over ons resultaten
over-ons-MM

Merged Marketing™

MERGED MARKETING™ COMBINEERT KNOW-HOW UIT TRADITIONELE MARKETING, EXPERTISE OP HET DIGITALE VLAK EN SALES ERVARING

Merged Marketing ™ is geen gimmick, noch een term die we ongefundeerd hanteren. De consument, uw doelgroep, is niet enkel bereikbaar via hetzij traditionele media, hetzij digitale media. Uw doelgroep beweegt zich vlot en spontaan, als het ware als een nomade, tussen deze 2 werelden.

Bovendien staren we ons niet enkel en alleen blind op data. We interpreteren en kaderen die. Plaatsen en hanteren die in een context van empathie, inzicht en creativiteit.

Betrokkenheid en passie

DE INZET VAN ECHTE ONDERNEMERS

X8 staat tegelijk ook voor de combinatie van de betrokkenheid en passie van echte ondernemers + de know-how, kennis en inzichten van een grote agency. Toegang tot uitmuntende kennis in combinatie met partners die zich oprecht betrokken voelen bij uw zaak en resultaat. Zeg eerlijk, waar vindt u dat nog?

over ons raket

We kunnen uw bedrijf ondersteunen met:

  • Communicatie in de ruimste zin
  • Communicatiestrategie
  • Website ontwerpen en bouwen
  • Online reclame
  • Online vindbaarheid
  • Tekst en beeld

Wat doen we concreet voor u?

STAP NA STAP RESULTAAT HALEN

De X8 Agency Methode is even eenvoudig als logisch. Na een kennismakingsgesprek analyseren we of we u echt kunnen helpen (wanneer dit niet kan, zeggen we dit ook meteen) en de de manier waarop we dit zien. Pas dan formuleren we een eerste glashelder advies en een plan om dit succesvol samen uit te rollen.

Enkele zeer tevreden klanten en/of partners met wie we gewerkt hebben

Op zoek naar een efficiënte partner? Contacteer ons

Google Ads AMS
Google Ads Rupelzicht
Google Ads KdG
Google Ads leathertribe
Google Ads joker
Google Ads FJA Oeyen