Project Description

Renova Parket

DE OPDRACHT

seo-renova-parket

Briefing

Op een dag contacteert Lorenzo P, medezaakvoerder van het familiebedrijf Renova Parket uit Ingelmunster (West-Vlaanderen) ons met een eenvoudige vraag. “Recent hebben we een website laten maken door een bureau, daar heel wat geld voor betaalt, maar we ervaren absoluut geen verbetering in de resultaten. Wij willen niet opnieuw een nieuwe website laten maken. Kunnen jullie binnen de context van die bestaande site er voor zorgen dat we veel beter gevonden worden in Google?”

Na wat overleg spreken we af dit toe te spitsen op zoekopdrachten gerelateerd aan het herschuren van parket, een specialiteit van het bedrijf.

  • Snel leren werken met de niet door ons gebouwde website

  • SEO Analyse

  • SEO Implementatie

Deliverables

Heel duidelijk. Er voor zorgen dat Renova Parket een dusdanig hoge positie in de organische (gratis) Google resultaten bereikt + de inhoud van de desbetreffende pagina op de bestaande site dusdanig overtuigend en wervend maken, zodat er zonder extra reclameuitgaven meer contactnames gaan zijn door klanten.

  • Search Engine Optimization

  • Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie
SEO

Resultaten

Renova Parket staat sinds onze aanpassingen op de posities 1 en 2 in Google voor de zoekopdracht ‘herschuren parket’.

In de woorden van de zaakvoerder: “Eerst en vooral wil ik nogmaals bedanken voor het tot nu toe geleverd werk. Dit is zeker de investering waard geweest. En daarom geloof ik echt wel in deze manier van publiciteit.

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contact Us