Presteert uw site zoals u het verwacht? Zo niet, dan is het tijd voor maatregelen. Tijd voor wat web development.

web development responsief

Brengt uw site voldoende op? Straalt uw website het imago uit dat u wil uitstralen?

Web development. Wat is het doel van uw website?

Nieuwe klanten werven, omzet binnenhalen, winst opbrengen. Niet soms?

Als wij aan website development voor een klant beginnen, dan redeneren wij als volgt:

  • we verkennen eerst wie de doelgroep is van de onderneming
  • wat die mensen wensen
  • wat ze online zoeken
  • wat hen drijft
  • wat hen bekoort
  • wat er voor kan zorgen dat die prospects u ontdekken. Door u verleid worden. Uw klant worden.

Kortom, hoe wij voor u aan website development kunnen doen zodat die mensen er zelf zin in hebben klant bij u te worden. Want dat is de hoofdfunctie van een website volgens ons. Er voor zorgen dat uw toekomstige klanten u leren kennen, een goed beeld van u krijgen en gewoonweg zin hebben om bij u te kopen.

Web development moet kosteneffectief zijn

Onze visie op web development is er één die uw online marketing inzet om uw klanten laaiend enthousiast te maken over u. Een aanpak die consistente groei en positieve resultaten voor u nastreeft.

Steeds zoeken we naar de meest efficiënte en kosteffectieve oplossing voor u. We maken geen website die een belachelijk prijskaartje draagt. Maar we zijn ook geen discounter. We doen exact hetgeen nodig is om resultaat voor u te boeken. Nooit minder.

Met web development bedoelen we dat we voor uw toekomstige klanten een digitale beleving ontwerpen en online plaatsen. Hierbij houden we rekening met de uitstraling en positionering van uw bedrijf en uw merk.

Is het nodig u nog aan te geven dat ELKE site die we ontwikkelen ook perfect werkt op mobiele toestellen als smartphones. Vaak, in ieder geval wanneer de doelgroep van de klant dit vereist, doen we aan web development vanuit een ‘mobile first’ filosofie.

 

Web development slaat op alles wat uw site beter maakt

Geschikter om nieuwe klanten te werven aan een redelijke kost. Uw site moet op elk toestel exact overbrengen wat u wenst. Of het om een blog gaat, een shop, een reeks shops in verschillende talen. U vraagt, wij bouwen.

web development flexibel