Reputatiemanagement

VERSTERK EN VERBETER UW ONLINE REPUTATIE

Als u op een negatieve manier in het nieuws bent gekomen, niet noodzakelijk vanwege uw eigen daden of keuzes, kunnen onze reputatiemanagement diensten u helpen. Een negatieve reputatie bemoeilijkt vaak het aanknopen van nieuwe, gezonde zakelijke relaties. Dankzij reputatiemanagement beïnvloeden we de resultaten, de informatie die Google aan de mensen presenteert wanneer ze u online nakijken.

reputatiemanagement nodig
reputatiemanagement mediatraining

Verbeter ook uw offline reputatie

MEDIATRAINING LAAT U TOE VEEL STERKER VOOR DE DAG TE KOMEN

Wij coachen u en adviseren u over het omgaan met media. Door proactief nieuwswaardige inhoud over u te creëren die perfect in overeenstemming is met uw gewenste reputatie. En door u te coachen over hoe u persoonlijk kunt omgaan met vragen van de media. Dankzij onze mediatraining als onderdeel van reputatiemanagement, bekomt u het effect dat u verlangt in elk contact of elke confrontatie met de media.

Waarom zou u zich druk maken over reputatiemanagement?

OMDAT WAT GOOGLE OVER U AAN HET LICHT BRENGT THANS VEEL BELANGRIJKER IS DAN UW VISITEKAARTJE

Als Google resultaten verkeerde of ongewenste informatie weergeven, is het eerste wat u of uw online reputatiemanagement bedrijf moet doen een zoekmarketing strategie bedenken die de ranglijst van positieve inhoud verhoogt. Google is veel te belangrijk om te negeren en het is de eerste stap in het herstellen van uw imago. Eerste indrukken tellen mee en we beoordelen vaak mensen op basis hiervan.

Google reputatiemanagement

Welke oorzaken van reputatieschade pakken we typisch aan:

  • Controversiële professionele activiteit
  • Financiële en/of professionele kopzorgen
  • Belastingfraude
  • Faillissement
  • Problemen in de privé sfeer
  • Schuld door associatie

Wat doen we concreet voor u?

STAP NA STAP RESULTAAT HALEN

De X8 Agency methode is even eenvoudig als logisch. Na een kennismakingsgesprek analyseren we de manier waarop u nu in de Google resultaten verschijnen. Samen met u bouwen we aan een positief verhaal. Aan perfect door Google vindbare elementen die u naar voren schuiven zoals u gezien wil worden. Dat is de kern van reputatiemanagement door X8 Agency.

Vanwege de discretie en confidentialiteit die typisch vereist zijn inzake dossiers van reputatiemanagement, geven we geen informatie vrij over klanten die we helpen of geholpen hebben. Dat zal u allicht begrijpen en naar waarde weten te appreciëren.

Op zoek naar een efficiënte partner? Contacteer ons