Gedreven door het behalen van Google Ads resultaten voor uw onderneming
Wij zijn het bureau achter uw online succesverhaal

Google Ads

BETAALBARE OMZETBOOSTER

Dankzij het pay-per-click principe is Google Ads perfect in te zetten voor elke adverteerder. Van hyperlokaal tot globaal. Voor zowel bekendheid, engagement, retail, e-commerce en meer. Hoe meer er naar uw producten of diensten gezocht wordt, hoe groter de opportuniteit.

Als u online marketingondersteuning nodig heeft in het Frans, Engels of Nederlands en u wilt samenwerken met een bureau dat uw taal spreekt, neem dan direct contact met ons op.

Google Ads
Google Ads

De langste ervaring

MEER DAN 16 JAAR ERVARING. DAT KAN IN UW VOORDEEL TELLEN.

Waarschijnlijk zijn we de Benelux Agency die het allerlangst met Google Ads werkt. Het bestaat pas in de Benelux sinds maart 2003. Wij werken ononderbroken met deze fantastische tool sinds april 2003. Meer ervaring betekent voor u meer inzicht en vooral meer rendement.

Als u online marketingondersteuning nodig heeft in het Frans, Engels of Nederlands en u wilt samenwerken met een bureau dat uw taal spreekt, neem dan direct contact met ons op.

Artificial Intelligence + Menselijk Vernuft

THE BEST OF BOTH WORLDS

Wie online advertising volgt leest steeds vaker dat machine learning en artificial intelligence in belang toenemen. Dat klopt. Maar onderschat ook nooit het menselijk vernuft, verkooptalent en sterke reclame. Wij combineren beide in huis.

Als u online marketingondersteuning nodig heeft in het Frans, Engels of Nederlands en u wilt samenwerken met een bureau dat uw taal spreekt, neem dan direct contact met ons op.

Google ads artificial intelligence

Hoe kunnen wij u bijstaan inzake Google Ads?

  • Strategie, planning en implementatie
  • Identificatie van de belangrijkste trefwoorden
  • Aanmaken en optimaliseren van advertenties
  • Meten en optimaliseren van de Return On Investment
  • Campagne tracking en monitoring
  • Geavanceerd campagneadvies (inclusief geo-targeting, dag-delen, demografie e.d.)

Wat doen we concreet voor u?

STAP NA STAP RESULTAAT HALEN

De X8 Agency methode is even eenvoudig als logisch. Na een kennismakingsgesprek analyseren we de manier waarop consumenten naar uw producten en diensten zoeken, gaan we na in welke mate de inhoud van uw website aan deze opzoekingen beantwoordt en brengen we een eerste glashelder advies uit.

Ons Google Ads proces

We verdiepen ons in uw bedrijf en branche, leren alles over uw doelstellingen, marktuitdagingen, concurrenten en unique selling points om een Google Ads strategie op maat te creëren.

Met behulp van een mix van onze technische expertise en goede ouderwetse hersenkracht, bouwen we uw Google Ads campagne op met zeer gerichte trefwoorden en doelgroepen, waarbij we gebruik maken van doelgerichte advertentieteksten die verkeer van de hoogste kwaliteit naar uw website zullen stimuleren.

Denk niet dat we daar klaar zijn! Een nieuwe Google Ads campagne opstarten is nog maar het begin. Wij werken continu aan uw campagnes, waarbij we ernaar streven om steeds meer te verfijnen of uit te breiden als dat nodig is om CPC en CTR te verbeteren, de kosten te verlagen en de ROI steeds hoger te maken. En we zijn niet blij om gewoon uw doelstellingen te halen – we willen ze steeds opnieuw overtreffen. Steeds opnieuw en opnieuw.

Wij streven ernaar om de prestaties van onze campagnes voortdurend te verbeteren en gebruiken hiervoor gestructureerde tests en optimalisaties. Daarnaast zijn we experts op het gebied van geautomatiseerd bieden, datagestuurde toewijzing en het inzetten van gespecialiseerde software om het zware rekenwerk voor ons te doen, zodat onze talenten zich kunnen richten op strategiebepaling en probleemoplossing.

Meer lezen over Google Ads?

Of u nu direct verkeer naar een nieuwe website wilt genereren of nieuwe bezoekers naar een gevestigde site wilt krijgen, X8 Agency kan u helpen bij het ontwikkelen van uw aanpak.

X8 Agency levert Google Ads management diensten. We zijn ook een gecertificeerde Google Partner, wat betekent dat we zijn opgeleid en goedgekeurd door Google om u te helpen bij het opstarten en beheren van uw Google Ads account.

Hoewel Google zijn deel doet om advertenties te matchen met relevante zoektermen, is dit slechts een deel van wat uw PPC-marketing succesvol maakt. Google kan uw advertentie voor surfers krijgen die op zoek zijn naar iets wat uw bedrijf aanbiedt, maar het is uw verantwoordelijkheid om er zeker van te zijn dat uw advertentie iets is waar gebruikers op willen klikken.

“Na het klikken op uw advertentie, worden bezoekers naar een landingspagina op uw website gestuurd – is de inhoud op deze pagina dwingend genoeg om gebruikers te laten converteren? Door het ontwerpen van een strategie die geen enkel detail onbeheerd achterlaat, zorgt X8 Agency ervoor dat uw Google Ads marketing campagne zo succesvol mogelijk is.”

X8 Agency biedt Google Ads diensten zodat u ten volle gebruik kan maken van de kracht die Google ondernemingen biedt om hun advertenties te koppelen aan het juiste publiek.

Als u in het verleden al zonder succes Google Ads hebt gebruikt, hebt u misschien wel geboden op hoogwaardige maar te algemene zoekwoorden. Elke keer er iemand op uw advertentie klikt, moet ook het conversieproces op uw site optimaal verlopen, om er geld aan te verdienen.

Uw Google Ads aanpak kan uiteindelijk hebben geleid tot extra kosten, omdat u niet de juiste trefwoorden hebt gebruikt of omdat u geen advertentie of landingspagina op maat van uw doelgroep had gemaakt.

Het beheer van al deze aspecten van Google Ads kost kennis, inzicht, tijd en moeite. Het is niet eenvoudig om het conversieproces te stroomlijnen, ook al kent u uw ideale doelgroep. Gelukkig kunt u met X8 Agency een meer effectieve strategie ontwikkelen en uitrollen

“Door gebruik te maken van een ervaren Google Ads bureau kunt u stoppen met het verliezen van geld en in plaats daarvan een campagne lanceren die uw zoekwoorden synchroniseert met een relevante, overtuigende advertentie en een landingspagina die bezoekers enthousiast maakt om klant te worden”.

Door uw doelstellingen te kennen en relevante trefwoorden te kiezen, overtuigende advertenties te gebruiken en een geoptimaliseerde landingspagina te ontwikkelen, kunt u indrukwekkende resultaten zien met Google Ads.

Hoewel dit proces eenvoudig klinkt, kan het overweldigend zijn voor mensen die nieuw zijn in Google Ads of bedrijven die geen tijd hebben om hun eigen campagne te beheren. X8 Agency kan u hierbij helpen.

Uw Google Ads strategie moet voortdurend worden bijgewerkt en verbeterd op basis van uw prestaties. Ons bureau kan evalueren welke elementen van uw aanpak werken en welke niet om veranderingen door te voeren die uw resultaten verbeteren.

“Wij hebben ervaring met het helpen van bedrijven van vele groottes en branches om hun Google Ads aanpak te verbeteren om meer conversies en inkomsten te zien.”

Enkele klanten die we geholpen hebben met Google Ads

Op zoek naar een efficiënte partner? Contacteer ons

Google Ads AMS
Google Ads Rupelzicht
Google Ads KdG
Google Ads leathertribe
Google Ads joker
Google Ads FJA Oeyen