logo iPad retina icon

Professionale online marketing inzetten?

WE HELPEN JE AAN EXTRA OMZET & WINST

Online marketing voor echte ondernemers

Wij zijn er om ondernemers te ondersteunen. We zorgen ervoor dat de ondernemer zich volledig kan focussen op zijn core business en op een rendabele manier nieuwe klanten online werft.

Wat er dan gebeurt is dan je winst gaat omhoogschieten… je steeds meer het gevoel krijgt dat je bedrijf solide is… je ‘s nachts en in het weekend geen zorgen meer moet maken over je werk… je zou eindelijk in staat zijn om daadwerkelijk te genieten van de vruchten van je harde werk.Dus stel jezelf de vraag… bent je het moe je zuurverdiende geld uit te geven aan reclamecampagnes die je meer kosten dan ze je opleveren? Bent je de zogenaamde ‘goeroes‘ en ‘experts‘ – die je meer excuses dan resultaten bieden – beu?Stop dan met het raden hoe je bedrijf kan groeien en zet onze bewezen, op het terrein geteste, strategieën en tactieken voor je aan het werk.

We hebben deze aanpak met succes ingezet in veel verschillende bedrijfstakken. Met behulp van onze marketingmethoden helpen we tientallen bedrijven om hun groei op volle toeren te laten draaien en hun concurrentie ver achter zich te laten. Sommigen onder hen hebben de verkoop meer dan verdubbeld zonder ook maar één cent meer aan marketing te besteden. Klinkt misschien moeilijk te geloven, maar het is echt waar.

Want de meeste bureaus hebben het mis! Ze richten zich op klikken en verkeer… maar die kan je niet storten op je bankrekening. Wij zijn een ROI en prestatiegericht bureau dat betracht 1 euro in 2 of 3 euro voor je om te zetten.

Hieronder staan de diensten waar we bekend om staan.

01VERKEER NAAR JE WEBSITEWe sturen een gestage stroom van hooggekwalificeerde klanten in “koopmodus” naar je website via zowel betaalde als organische verkeersbronnen.

02CONVERSIEWe verhogen het aantal bezoekers dat in kopers verandert door het toepassen van tactieken die de verkoop van onze klant helpen te groeien tot zelfs sterk te groeien.

03RETARGETINGDe bezoekers die niet converteren zullen worden geretarget door middel van geschikte en overtuigende advertenties die hen zullen achtervolgen op het internet.

04

SCHALEN VAN UW SUCCESVOLLE CAMPAGNES

Eens we samen een succesformule te pakken hebben, willen we die ook – zeer doelgericht – breder inzetten. Om meer mensen te bereiken die je klant zullen worden.

Ralph

Ralph Païs

CEO Claim It

“Zelden, of beter gezegd, nog nooit heb ik een consultant meegemaakt die zo helder en klantgericht met de zaak bezig is.”

Erik

Erik Saelens

CEO Brandhome

“Werken met Marc van X8 Agency is als het rijden met een V12 op kerosine. Een echte aanrader.”

Bert Geens

Bert Geens

CEO Vaporshop

“Betrouwbare partner voor al je SEO, SEA en content-wensen!”

Christian Leysen

Christian Leysen

Ondernemer en Kamerlid Open VLD

“Geweldige serviceprovider”

JA! IK WIL EEN AANGEPASTE ONLINE MARKETING AANPAK VOOR MIJN BEDRIJF!

Hier is hoe het werkt. Eerst bekijken we uw bedrijf, bespioneren we je concurrenten, analyseren we samen met jouw je doelmarkt, je verkoopprocessen en je doelstellingen. Daarna, op basis van wat je ons vertelt, ontwikkelen we een op maat gemaakt digitaal marketingplan speciaal voor jouw bedrijf.

Alles wat we bespreken is specifiek afgestemd op jouw bedrijf nadat we de kans hebben gehad om je te vragen naar je verkoopproces, je verkoopdoelstellingen en je merkstrategie.

Je bespreekt dit alles met een digitale strateeg met vele jaren ervaring*. Hij komt achteraf met een plan dat is afgestemd op uw bedrijf om je leads en sales te maximaliseren.

* meer dan 17 jaar ervaring in online marketing!

NaamE-mail adresWebsiteTelefoonnummerVerzend