‘You Should test That!’ leert u hoe u websitebezoekers beter converteert in klanten

divide
you should test that

Conversieoptimalisatie is deels wetenschap en deels kunst; deze gids biedt u stapsgewijze richtlijnen om u te helpen bij het optimaliseren van uw website voor maximale conversiepercentages.

  • Het beschrijft hoe u gegevens kunt analyseren, prioriteit kunt geven aan experimentmogelijkheden en de juiste testmethoden kunt kiezen
  • Helpt u te leren wat u moet aanpassen, hoe u het moet doen en hoe u de resultaten kunt analyseren
  • Biedt hands-on oefeningen en casestudy’s

De auteur van dit boek heeft deze technieken reeds gebruikt om Fortune 500-klanten te helpen
‘You Should Test That’ verklaart zowel het “waarom” als het “hoe” van conversieoptimalisatie, zodat u de waarde van uw website kunt maximaliseren.

In ‘You Should Test That!’, vertelt Chris Goward niet alleen wat u moet testen, maar hoe u op een heel slimme en strategische manier over uw marketing kan nadenken.

Wij voeren al meer dan 15 jaar gecontroleerde experimenten uit, bij zeer diverse ondernemingen, en zijn op die manier betrokken geweest bij vele honderden A/B split-tests. Het boek van Chris Goward is een plezier om te lezen, met veel uitstekende tips, leuke citaten en cartoons, wat een mogelijk saai onderwerp tot iets leuks om lezen maakt. Het is duidelijk dat Chris en zijn team bij WiderFunnel betrokken zijn geweest bij veel echte cases en veel bruikbare voorbeelden hebben gedeeld. Ze vermelden ook hun bronnen. Wij hebben genoten van het lezen van het boek en hebben veel nieuwe dingen geleerd.

Als mensen die ervan overtuigd zijn dat websites niet alleen maar digitale naamkaartjes of statische brochures mogen zijn, was het boek van Chris Goward een genot om te lezen. Optimaliseren voor een betere conversie moet niet alleen gebaseerd zijn op uw buikgevoel, maar vooral ook op statistisch bewijs dat iemand de goede richting uitgaat bij het ontwerpen van webinteractie. Er zijn nogal wat manieren om resultaten te testen en te formuleren die worden beschreven in “You Should Test That”.

We geven u mee dat dit een uitstekend boek is voor mensen die helemaal nieuw zijn in het testen als concept. Want in alle eerlijkheid ontmoeten we nog wekelijks mensen die liever uitgaan van hun intuïtie dan van de harde data die online beschikbaar zijn.

In de rubriek ‘Marketing Boek’ belichten we regelmatig een boek dat we zelf gelezen hebben en bij X8 Agency op de boekenplank staat.

Dit boek is vooral interessant voor mensen die nog geen, of weinig ervaring hebben, met het objectief testen van de effecten van veranderingen in opmaak, kleurkeuzes, woordkeuzes enzovoorts op websites. Het zal u helpen in te zien dat er veel – zeer betaalbare – online testmogelijkheden en dat u hier echt gebruik van moet maken. Kortom: You Should Test That !