Project Description

Claim It

WAT WAS DE OPDRACHT EN HOE HEBBEN WE DIE AANGEPAKT?

Opdracht

Op een zondag contacteert een gemeenschappelijke vriend ons met de melding dat de zaakvoerder van Claim It dringend hulp nodig heeft met zijn AdWords campagnes.

Die namiddag nog (ja, op zondag) praten we met elkaar aan de telefoon. Na geen 20 minuten is alles afgesproken en heerst er vertrouwen tussen Claim It en X8 clixreclame:

  • PPC Advertising

  • Search Engine Optimization

  • Content Marketing

Deliverables

De AdWords campagnes van Claim It bestonden al eerder, Ze werden opgezet door een (dure) Brusselse agency die er veel te weinig naar omkijkt (zeker voor zo’n hoge maandelijkse fee). Ralph Pais, zaakvoerder van Claim It, legt ons precies uit wat zijn bedrijf doet en wat zijn target kost per acquisitie van een klant is. Zijn bedoelingen zijn duidelijk en 24 uur later staan de nieuwe campagnes en advertentiegroepen klaar.

Gaandeweg in de uitstekende relatie worden we steeds meer betrokken in SEO, het mee opzetten van een volledig nieuwe website, content marketing, social media marketing en strategische business development.

  • Keyword Research

  • Bepaling doelgroepen

  • PPC Advertising

AdWords
Web Design
SEO
Conversieoptimalisatie

Resultaten

Uiteraard valt het aantal conversies en de precieze kost per conversie onder een geheimhouding akkoord. Maar we mogen u wel verklappen dat het aantal conversies gestegen is met 524% en de kost per conversie gedaald met 65% (Q4 2017 vs Q4 2016).

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contact Us